Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си според линиите

...
Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си според линиите
Коментари Харесай

Съдбата ни е изписана на ръката. Какво показват линиите

Още от незапомнени времена хората гадаят за бъдещето си според линиите на ръката си, на които науката хиромантия е дала и разнообразни наименования.
 

Линията на живота да вземем за пример е определяща за продължителността на нашия земен път. Тя може да предвещава болести и други проблеми. Линията на сърцето издава качества от характера на даден човек и демонстрира какъв ще е любовният му опит и по какъв начин ще протече неговият фамилен живот. Линията на ориста пък дефинира дали животът на човек ще е спокоен и изпълнен с триумфи, или сложен, плевел и изтъкан от несъгласия. Интересно е, че дланта ни може да покаже и някои черти от нашия характер.

При земния човек присъщ белег е квадратната длан с къси пръсти. Това са хора, които считат, че в основата на всеки триумф стои доста труд. Ето за какво не обичат да си губят времето с празни приказки, а избират да се захванат с съответни дейности. Целенасочени и прагматични, те са подготвени да отдадат целия си живот на специалността си, само че в същото време са склонни да подценен най-близките си хора. Личностите, които спадат към вида воден човек, имат продълговата длан и издължени пръсти. Те са обичливи, благи, грижовни. Отдадени са напълно на колегата си, околните и приятелите си. Готови са постоянно да изслушат проблемите им и да им спомагат. Тяхна слаба линия обаче е, че от време на време одобряват прекомерно драговолно непознатите проблеми и подценяват своите лични, написа " Ретро ".

Въздушният човек има дълги пръсти и квадратна длан. Той е талантлив с огромно въображение, харизма и сладкодумие. Но постоянно се демонстрира прекомерно сензитивен към проблемите, с които всекидневието го среща и мотивацията му бързо угасва. Огнените хора се отличават с дълга длан и относително къси пръсти. Те са занимателни, остроумни, артистични. Бързо се трансформират в център на внимание даже и да не се стремят към това. В любовта са пламенни, ненаситни и непредсказуеми. Обичат мощните чувства и разнообразието. Трудно се задържат с един сътрудник, само че когато усетят, че са срещнали сродна душа, могат да ѝ се посветят напълно.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР